Третій рік життя у стилі Healthy

Опорний заклад Барвінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1  у проекті програми “Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів” бере участь вже третій рік. Про виконання завдань програми розповідає заступник директора з виховної роботи Олена Черна.

– Два роки наш заклад є фіналістом програми. Цьогоріч  залучили ще дві школи у проект – філія Барвінківська та Подолівська. Ми змінюємося самі і змінюємо  інших навколо себе. Це неймовірно круто!  Четвертий тиждень третього року програми проходив під гаслом «Натхненні спортом».  37 уроків різних за формою і змістом для усіх вікових категорій було проведено у закладі. Це уроки-дослідження, уроки-презентації, уроки-листи, уроки-зустрічі, уроки-змагання та багато інших. Усі ці наробки об’єднали у збірку «Спорт надихає», яку поширили в учительській спільноті України. Healthy круто!  Healthy клас! Хочеш бути здоровим – приєднуйся до нас!

Цінним для шкільної родини є те, що всі учні, вчителі та батьки долучаються з радістю та цікавістю. А переглядаючи шкільні світлини вкотре переконуєшся, здоровий спосіб життя, зокрема спорт – об’єднує і здружує. І як це може бути захоплююче, яскраво, корисно та цікаво  й показує Опорний заклад Барвінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1