icon clock27.05.2021
icon eye563
НОВИНИ

Наша землячка стала чемпіонкою України

Про випускницю Богодарівської школи Валентину Арутюнову наша газета писала (дивись матеріал «Богодарове-Київ: шлях до успіху, перемог,  звершень» у «Вістях Барвінківщини» від 19 лютого 2021 року). Тоді ми обіцяли слідкувати за спортивними досягненнями юної землячки. І ось радісна новина: Валентина привезла з Житомира відразу три золоті медалі і титул Чемпіонки України!
Саме у Житомирі 12-15 травня проходив чемпіонат України з грепплінгу та панкратіону, в яких взяла участь наша В. Арутюнова.
Змагання принесли дівчині відразу кілька перемог – вона виборола аж три золоті медалі і стала чемпіонкою України з цих видів спорту у своїй ваговій категоріїї.
Чому видів спорту два, а нагород три? Як пояснює дівчина, грепплінг поділяється на два розділи: Гі (це боротьба в кімоно) та Ноу-гі (це боротьба без кімоно). І Валентина була кращою в обох видах змагань.
Для інформації додамо, що грепплінг — це спеціальний напрямок або підвид спортивної боротьби, яка передбачає використання і поєднання різних прийомів з інших бойових мистецтв. Панкратіон – також один з давніх видів єдиноборства, яке поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою.
Вітаємо нашу землячку із спортивним золотом. І бажаємо нових перемог, успіхів, звершень!